White paper OR en achterban

De PVT, OR en achterban blijft een moeizame combinatie. Uit onderzoek blijkt iedere keer dat OR’en en PVT’s het lastig vinden om te communiceren met hun achterban. De OR heeft meestal te weinig contact met de achterban. Voor de PVT is dit iets minder een probleem, maar ook voor de PVT valt het vaak niet mee om belangstelling te kweken voor de medezeggenschap. Bijna niemand reageert op een OR-bericht en de bestuurder vraagt zich af hoe representatief de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging eigenlijk is.

Gratis white paper

OR Academy biedt u een gratis white paper OR en achterban aan, waarin het contact maken met de achterban centraal staat. In deze white paper komen de manieren van communiceren aan de orde. De lijst van communicatiemiddelen is onuitputtelijk. U krijgt een handig stappenplan en een manier om uw achterban te analyseren. De paper is praktisch. U kunt meteen met de tips aan de slag.

Cursus OR en achterban

Als u de achterban dan nog niet kunt bereiken dan is er altijd nog de cursus ondernemingsraad en achterban. Deze kost u een dag, maar dan weet u ook hoe de OR/PVThet moet aanpakken!

Boek achterbancommunicatie

Er is ook een boek verschenen over de communicatie met de achterban. Het praktijkboek OR en achterbancommunicatie biedt antwoorden op veel gestelde vragen. Manier van communiceren worden uitgewerkt en voorzien van praktische tips.

 

 

Contact

Contact

Direct contact met onze experts
085 - 0432268
Beloftes

Onze beloftes

  • goede prijs
  • vooraf persoonlijke intake
  • kleine groepen
  • niet goed geld terug!
  • een half jaar gratis nazorg

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.