Beoordeling:

E-learning voor OR-leden

 

Vanwege het Coronavirus wilt u misschien niet klassikaal trainen. Toch wilt u misschien kennis opdoen, omdat de coronacrisis grote gevolgen heeft voor uw organisatie. Uw bestuurder zit niet stil en verwacht dat de OR instemt en adviseert met de plannen om de crisis het hoofd te bieden. Als u kennis op wilt doen dan hebben we een online WOR-cursus voor u! Met deze Online basiscursus OR doet u de basiskennis over de rol van de OR in uw organisatie op. U leert de belangrijkste bevoegdheden van de OR uit de Wet op de ondernemingsraden (WOR) kennen en ze goed te gebruiken. Ook wilt u weten wat er de afgelopen tijd in de wet veranderd is. Bovendien wilt u namens de achterban resultaten boeken. Hoe doet u dat?

Resultaat na de cursus Online basiscursus OR:

  • U krijgt inzicht in de rol van de OR in uw organisatie
  • U kent de belangrijkste bevoegdheden van de OR.
  • U weet wanneer u instemmingsrecht en adviesrecht hebt.
  • U kent de instemmings- en adviesprocedure.
  • U krijgt zicht op de taken van de OR.
Twee onderdelen

Deze online training bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een individuele e-learning. Deze volgt u individueel, in uw eigen tijd en in uw eigen tempo. Het tweede deel is de groepstraining in de virtual Classroom. Dit onderdeel duurt een dagdeel (van 9.30 tot 12.30 uur). Bij deze cursus maken we gebruik van delen uit het  Basisboek OR en PVT.

Maatwerk

Deze Basiscursus OR online kunnen we ook op maat voor u maken. Als u daar belangstelling voor hebt neem dan contact met ons op: 085 0432268. Als u toch liever een klassikale cursus wilt, klik dan hier.

Deze cursus is voor ieder OR-lid of commissielid die online basiskennis over de WOR wil opdoen.

Deze online training bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit een voorbereidingsopdracht voor de training. Deze is individueel. U leert in uw eigen tijd en in uw eigen tempo. Het tweede deel is de groepstraining met behulp van Zoom. Deze duurt in totaal een dagdeel.

Voor de training

We vragen u van te voren digitaal informatie te lezen. Verder krijgt u een schriftelijke intake. Daarin kunt u uw specifieke vragen in sturen. De trainer kan daar tijdens het plenaire deel op in gaan.

De groepstraining

U ontvangt een uitnodiging met deelnamelink via Zoom, deze link gebruikt om mee te kunnen doen. De link is uniek en kan niet door meerdere personen worden gebruikt.

We starten de Online basiscursus OR met uw vragen en de schriftelijke intake. Vervolgens gaan we aan de slag met de rol van de ondernemingsraad. We kijken naar de WOR. We behandelen het overleg-, advies-, instemmings-, informatie- en initiatiefrecht. U zit niet alleen te luisteren, maar u gaat ook zelf actief aan de slag. We werken vaak met actieve vormen zoals virtuele break out rooms, interactieve opdrachten en chat.

Maatwerk

Deze online cursus kunnen we ook op maat voor u maken. Als u daar belangstelling voor hebt neem dan contact met ons op: 085 0432268 

 

Online
21-01-2022
04-07-2022

De cursuskosten bedragen € 198,00 per persoon exclusief btw. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. In de cursuskosten is het materiaal inbegrepen. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Bent u werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als u bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar OR Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of u een btw-vrije training wilt volgen. Als u zich hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening. Meer hierover leest u hier.

Offerte berekenen

Door een kort formuliertje in te vullen kunt u direct de prijs van uw cursus berekenen. (Klik op de offertebutton aan de rechterkant) Deze sturen wij u per e-mail toe.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor u niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kunt u kosteloos annuleren. Wanneer u zich binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt de OR Academy de totale cursusprijs in rekening. U kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze voorwaarden vindt u hier

Deel ook uw ervaring >
1
2
3
4
5
Verzend
     
Annuleer
OR Academy heeft het recht om ervaringen te verwijderen.

Geef een beoordeling

Gemiddelde beoordeling:  
 2 beoordelingen
door Kees van Driel
Geweldig
Naam organisatie*: Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Geweldig goede online basiscursus OR. Goede begeleiding, ervaren docente, leerzame opdrachten, al je vragen worden goed beantwoord. Ik heb geen verbeterpunten, dus eigenlijk alleen maar positief en ik beveel alle beginnende OR leden deze basiscursus aan bij OR ACADEMY! Alle lof voor de samenstelling en de uiteindelijke presentatie van deze cursus.

door G Lindeman
Interactief
Naam organisatie*: CLA

Ik zou normaal aan een klassikale cursus meedoen, maar door de coronacrisis kon dat niet. Deze online cursus was een goed alternatief. In een ochtend leerde je de belangrijkste artikelen uit de WOR. De cursus was interactief en leerzaam.

Eigenschappen

Duur: 5 uur
Prijs: € 198 (ex. accommodatie)
Deelnemers: Maximaal 10
Contact

Contact

Direct contact met onze experts
085 - 0432268
Beloftes

Onze beloftes

  • goede prijs
  • vooraf persoonlijke intake
  • kleine groepen
  • niet goed geld terug!
  • een half jaar gratis nazorg

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.