BTW vrijstelling is mogelijk

Als u werkt bij een overheidsinstelling, een organisatie in de medische, onderwijs, sociale of culturele sector dan kunt u de btw niet terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat niet. De trainingen van OR Academy zijn exclusief btw. Als u de btw niet terug kunt vorderen, wordt de cursus 21% duurder.

Wij bieden deze groep een btw-vrije training. Dat kunnen we doen omdat de Academy bv, waar OR Academy deel van uitmaakt, erkend is door het CRKBO. We hoeven dan geen btw in rekening te brengen.

Een btw-vrije training  is bedoeld voor mensen/organisaties die de btw niet bij de overheid kunnen terugvorderen. U geeft op het aanmeldingsformulier van de training aan dat u kiest voor een btw-vrije training. Wij sturen u dan een factuur waarbij wij geen btw berekenen over de training, de accommodatiekosten en het trainingsmateriaal. U betaalt wel 10 euro administratiekosten per aanmelding voor een training. Dat betekent een iets duurdere training, maar het is veel voordeliger dan 21% btw betalen.

Als u werkt in een andere sector (bijvoorbeeld de industrie, het vervoer of de landbouw) dan kiest u bij uw inschrijving voor een training met btw. Deze kunt u vervolgens bij de overheid terugvorderen. Heeft u hierover vragen, neem contact op met OR Academy (085 – 0432268).

Beloftes

Onze beloftes

  • goede prijs
  • vooraf persoonlijke intake
  • kleine groepen
  • niet goed geld terug!
  • een half jaar gratis nazorg
Contact

Contact

Direct contact met onze experts
085 - 0432268

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de OR Academy per mail.